TEAMINDELING 2023-2024

DIOSNieuws

Beste leden, ouders, trainers en coaches,

Met veel plezier kijken we terug op een fantastisch seizoen bij DIOS. Het is geweldig om te zien dat ons ledenaantal blijft groeien, vooral bij de jongste jeugd. En we zijn verheugd dat steeds meer jongens gaan handballen. Daar mogen we trots op zijn!

Teamindeling

We hebben de afgelopen maanden met zorg en aandacht gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2023-2024. Dit is altijd een uitdagende taak en dit jaar hebben we moeilijke keuzes moeten maken om evenwichtige teams samen te stellen.

Bij de teamindeling van jeugdspelers houden we rekening met verschillende aspecten, zoals handbalvaardigheden, motorische en fysieke eigenschappen, potentie, inzet, karakter en leeftijd. Ons doel is om spelers in te delen in teams die passen bij hun niveau en om een goede aansluiting binnen de teams te creëren.

Heb je vragen over de teamindeling? Neem dan contact met ons op via tw@diosdenhoorn.nl.

Trainingsschema

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is de ballonhal aan vervanging toe en is er besloten om een nieuwe sporthal te bouwen. Dit betekent dat we komend seizoen gebruik moeten maken van externe locaties en dat het opstellen van het trainingsschema meer tijd en inspanning vergt dan normaal. We hebben nog enkele weken nodig om het schema af te ronden en definitief te maken. Zodra het schema klaar is, zullen we dit delen via Sportlink. Houd er wel alvast rekening mee dat de reguliere trainingen starten op 21 augustus.

Tot slot willen we iedereen een fijne zomervakantie wensen en kijken we uit naar een mooi en sportief seizoen 2023/2024.

Met sportieve groet,

Franka van Leeuwen, Monique Alsemgeest, Ruud Mous – C/D/E/F-Jeugd
Rick Lobker, Bart Dessens – B-Jeugd
Esmee van Breugel – A-jeugd
Marcel Luijs  – Senioren

Technische Werkgroep

Teamindeling-DIOS-2023-2024