Club van 100

De Club van 100 bestaat uit sportliefhebbers die hart hebben voor DIOS. Bij een deelname aan de Club van 100 doet u als bedrijf of individu een jaarlijkse bijdrage aan de vereniging. De contributie van onze leden wordt besteed aan reguliere kosten, zoals onderhoud aan de ballonhal en materialen. De bijdrage van de Club van 100 maakt het mogelijk om iets extra’s te doen voor onze vereniging en onze leden, die zonder de steun van de Club van 100 niet mogelijk zijn.

HOE WERKT HET?

Om club van 100 lid te worden kunt u kiezen tussen een jaarlijkse bijdrage van €50,- of €100,-. Het streven van de club is om deze financiële ondersteuning te gebruiken voor het verbeteren van de handbalkwaliteit. Vanuit de vereniging krijgt u voor uw bijdrage veel dankbaarheid terug. U kunt daarnaast ook kiezen voor een vermelding op het “Club van 100 bord” in de DIOS kantine samen met de andere Club van 100 leden. U kunt zich direct inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de Club van 100 en andere sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie.