TRAININGSSCHEMA 2023-2024

DIOSNieuws

Beste leden, ouders, trainers en coaches,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is de Ballonhal aan vervanging toe en heeft DIOS de ambitie om een vaste sporthal te bouwen. Hoewel we nog niet weten wanneer deze hal gereed zal zijn, is het wel zeker dat de Ballonhal niet meer beschikbaar zal zijn. Dit betekent dat we komend zaalseizoen gebruik moeten maken van externe locaties voor trainingen en wedstrijden.

De informatie over de locaties, tijden en veranderingen zijn nu beschikbaar in het bijgevoegde trainingsschema. Het schema bestaat uit een veldschema en een zaalschema. Het veldschema begint op maandag 22 augustus en zal zoals gewoonlijk plaatsvinden op de buitenvelden van DIOS. Het zaalschema begint vanaf 1 oktober. In het zaalschema zijn enkele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren. Hieronder geven we graag meer toelichting op deze wijzigingen.

Locaties

Dit jaar zullen we gebruikmaken van 5 locaties: DIOS, Hoornbloem, Lint, Grotius en Post-Kogeko. Dit was nodig om een gebalanceerd trainingsschema op te kunnen stellen. In het schema staat per locatie aanvullende informatie. De trainers worden op de hoogte gebracht van de praktische zaken.

Buitentrainingen

Vanwege beperkte beschikbaarheid is het voor DIOS onmogelijk om alle teams twee keer per week binnen te laten trainen. Daarom is besloten dit alleen voor de A-jeugd en Senioren mogelijk te maken. Dit houdt in dat de F-jeugd tot en met de B-jeugd gedurende het zaalseizoen één keer per week binnen en één keer per week buiten zal trainen. Buitentrainingen zijn in het schema aangegeven met een asterisk (*). Deze trainingen zullen plaatsvinden in overleg met de trainers en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

De trainingen voor het aanstaande seizoen zullen starten in de week van maandag 21 augustus.

Wedstrijden

Dit jaar vinden alle zaalwedstrijden plaats in de Hoornbloem. Door beperkte beschikbaarheid op zaterdag zijn enkele jeugdwedstrijden naar zondag verschoven. De planning is zo opgesteld dat de F-jeugd zaterdagochtend speelt, de seniorenteams afwisselend op zaterdagavond en de resterende teams op zondag. Dit kan resulteren in enkele lange zondagen, waarbij het mogelijk is dat er nog om 17:00 uur een wedstrijd gespeeld moet worden.

We begrijpen dat deze veranderingen enige flexibiliteit van jullie vragen en we willen jullie alvast bedanken hiervoor. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via tw@diosdenhoorn.nl.

Met sportieve groet,

Franka van Leeuwen, Monique Alsemgeest, Ruud Mous – C/D/E/F-Jeugd
Rick Lobker, Bart Dessens – B-Jeugd
Esmee van Breugel – A-jeugd
Marcel Luijs  – Senioren

Technische Werkgroep

Trainingsschema-DIOS-2023-2024