Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

DIOSNieuws

Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

Voor seizoen 2019-2020 is de herenselectie van HV DIOS Den Hoorn op zoek naar een hoofdtrainer/coach. De juiste persoon hebben wij nog niet gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke sportieve uitdaging op niveau in de handbalwereld? Ons herenteam speelt in de landelijke eerste divisie en heeft dit seizeon de 3e periodetitel behaalt. Bij DIOS gaan prestaties hand in hand met gezelligheid: In de wedstrijden willen de heren winnen, daarna doen ze graag een borreltje. DIOS is gezellige vereniging met resultaten op hoog niveau maar ook genoeg andere activiteiten voor leden in de vorm van feestjes, zoals de Super Sunday’s of Lentefeesten.

We hopen dat met deze oproep geinteresseerden zich aanmelden en bij het nieuwe seizoen deze leuke selectie begeleiden in de competitie en trainingen, die bestaat uit jonge en meer ervaren spelers op hoog niveau.

De geschikte persoon voldoet aan de volgende eisen:

  • Ervaring met trainen van handbalteams (relevante diploma’s zijn een pré)
  • Gemotiveerd en communicatief sterk.
  • Een heldere handbalvisie voor de DIOS herenselectie.
  • Plezier heeft in trainingen en af en toe een grapje maakt.
  • Tweemaal per week training verzorgen en eenmaal per week een wedstrijd coachen.
  • Seizoensvoorbereiding trainingen verzorgen.

Er zijn vele opties in overleg bespreekbaar, denk hierbij aan invulling van de trainingen, coaching, vergoeding en ondersteuning (bij trainingen & wedstrijden).

Ben jij de juiste persoon en wil je meer informatie of kennismaken. Wacht niet langer! Laat het Laurens weten via bst-senioren@diosdenhoorn.nl of bel met 06-23573137. Natuurlijk zijn tips ook welkom.

Deel deze vacaturetekst gerust, via email of stuur de link.

Met sportieve groet,
DIOS Seniorencommissie