Vacature Hoofdtrainer DIOS HS1

LaurensNieuws

Voor seizoen 2022-2023 is DIOS op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor DIOS HS1.

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging op niveau in de handbalwereld? Ons herenteam speelt in de Tweede Divisie. Het is een jonge, enthousiaste groep die erg gemotiveerd is om samen resultaten te bereiken. De groep traint graag en geeft alles bij de wedstrijden. De regionale derby’s en landelijke bekerwedstrijden zorgen altijd voor veel thuispubliek.

Bij DIOS gaan prestaties voor, en daarna komt de Den Hoornse gezelligheid. Tijdens de wedstrijden gaan onze heren de strijd sportief aan, daarna doen ze graag een drankje in de kantine op ons sportcomplex. Iedereen is ook actief als vrijwilliger voor de vereniging. DIOS is een dorpse vereniging met resultaten op hoog niveau, maar ook andere activiteiten voor leden en de omgeving in de vorm van evenementen, zoals de Super Sunday’s, jeugd-activiteiten en het bekende DIOS Lentefeest.

Lijkt het jou leuk om hier deel van te worden en samen prestaties neer te zetten met een gedreven herenteam? Meld je dan aan, zodat je dit herenteam kan begeleiden in de competitie en trainingen.

De geschikte persoon heeft de volgende kwaliteiten:

  • Ervaring met trainen van handbalteams (relevante diploma’s zijn een pré).
  • Gemotiveerd en communicatief sterk.
  • Een heldere handbalvisie voor de DIOS heren.
  • Plezier heeft in trainingen en dat kan uitdragen naar het team, een grapje moet kunnen.
  • Tweemaal per week training verzorgen en eenmaal per week een wedstrijd coachen (thuiswedstrijden speelt DIOS HS1 op zondagmiddag 14:00).
  • Seizoensvoorbereiding verzorgen.

Het totaalplaatje is zeker bespreekbaar, denk hierbij aan precieze invulling van de trainingen, coaching, vergoeding en ondersteuning vanuit DIOS (bij trainingen & wedstrijden).

Ben jij de juiste persoon en wil je meer informatie of kennismaken? We horen graag van je! Neem contact op met Laurens Elderman (Bestuurslid Seniorenzaken); stuur een email naar
bst-senioren@diosdenhoorn.nl of neem telefonisch contact op via 06 – 23573137.
Tips zijn ook van harte welkom.

Deel deze vacaturetekst gerust, via e-mail of stuur de link door.

Met sportieve groet,
DIOS Seniorencommissie