TEAMINDELING 2024-2025

DIOSNieuws

Beste spelers en ouders,

Met veel plezier kijken wij terug op een fantastisch seizoen bij DIOS. Het is geweldig om te zien dat ons ledenaantal blijft groeien, vooral bij de jongste jeugd. En wij zijn verheugd dat steeds meer jongens gaan handballen. Daar mogen wij trots op zijn!

Teamindeling

Wij hebben de afgelopen maanden met zorg en aandacht gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2024-2025. Dit is altijd een uitdagende taak, waarbij wij keuzes moeten maken om evenwichtige teams te vormen.

Hierbij houden wij rekening met verschillende aspecten, zoals handbalvaardigheden, motorische en fysieke eigenschappen, potentie, inzet, karakter en leeftijd. Ons doel is om spelers in te delen in teams die passen bij hun niveau en om een goede aansluiting binnen de teams te creëren.

De teamindeling is hieronder bijgevoegd.

Trainingsschema

Afgelopen jaar hebben wij als vereniging moeten uitwijken naar externe locaties voor onze zaaltrainingen en wedstrijden, omdat de ballonhal niet meer opgezet kon worden. DIOS werkt op dit moment hard aan het realiseren van een vaste hal, maar zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft dit plan vertraging opgelopen. Dit betekent dat wij ook dit jaar weer gebruik moeten maken van de externe locaties. Voor het opstellen van het trainingsschema is daarom meer tijd nodig en zal pas over een paar weken separaat naar jullie verstuurd worden via sportlink. De trainingen voor de jeugd starten na de zomerstop weer op 26 augustus.

Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via tw@diosdenhoorn.nl.

Rest ons iedereen een fijne zomervakantie en een sportief handbalseizoen toe te wensen!

Met sportieve groet,

Franka van Leeuwen, Monique Alsemgeest, Ruud Mous – C/D/E/F-Jeugd
Rick Lobker, Bart Dessens – B-Jeugd
Esmee van Breugel – A-jeugd
Marcel Luijs  – Senioren

Technische Werkgroep

Teamindeling-DIOS-2024-2025