Strong Men Handball Battle

DIOSNieuws

Strong Men Handball Battle

Hou jij van uitdagingen? Kun je tegen een stootje? Vind je teamsporten leuk? Hou je van trucjes met een bal? En vind je het niet erg om flink te zweten? Dan is handbal de ideale sport voor jou! Handbal is namelijk de meest intensieve teamsport die er bestaat! Je gebruikt je hele lichaam en iedereen gaat aanvallen en verdedigen. Even uitrusten kan alleen op de wisselbank. De wedstrijd eindigt nooit een saaie 0-0, want bij handbal kan iedereen scoren!

Daarom organiseert DIOS Den Hoorn samen met het Nederlands Handbal Verbond de Strong Men Handball Battle op zaterdagmiddag 17 november 16:00 tot 18:00 uur. Aansluitend kun je nog gaan kijken naar een wedstrijd van de Heren 1. De locatie is de ballonhal.

Wanneer mag je meedoen?

De Strong Men Handball Battle wordt georganiseerd voor jongens tussen de 11 en 14 jaar. Handballers, maar vooral ook niet handballers. Als je op 10-jarige leeftijd in de d-jeugd speelt of als 15-jarige in de c-jeugd mag je ook meedoen. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Het is ook een uitgelezen kans om je vrienden, buurjongens of neven te laten zien hoe leuk handbal is. Neem dus vooral een introduce mee! Deelname aan de bootcamps is geheel gratis.

Wat heb je nodig als je deelneemt aan een bootcamp?

Allereest veel zin! Daarnaast is het handig om sportkleding, douchespullen en een bidon mee te nemen. Als je een handbal hebt, komt deze altijd van pas. Zo niet, geen probleem!

Schrijf je snel in op https://handbalhelden.nl/events/den-hoorn/