DIOS wint bij Snelwiek

DIOSNieuws

DIOS wint bij Snelwiek

De handballers van DIOS hebben afgelopen weekend weer goede zaken kunnen doen in de eerste divisie. De ploeg van trainer coach Arjan Koster versloeg in de uitwedstrijd in Rotterdam Snelwiek na een 9-13 ruststand met 19-24.

Het was een wedstrijd waarin de spelers va DIOS voor elkaar en met elkaar bleven werken hetgeen resulteerde dat bijna alles spelers ook hebben kunnen scoren. Daarnaast keepte Barry Duijndam een sterke wedstrijd.

Ruud de Jong speelde ook een sterk wedstrijd maar was een paar keer ongelukkig in de afronding. Hij scoorde uiteindelijk 6 keer. Ook Mark van Vliet trof 6 keer doel maar ging op laatste moment forceren.

Door deze overwinning nadert DIOS koploper Wematrans Quintus 2, dat thuis met 35-27 verloor van middenmoter Nieuwegein, tot op twee punten. In het kielzog van DIOS staan ook Volendam 2 en Aalsmeer 3 op veertien punten maar zij hebben een minder goed doelsaldo dan de ploeg uit Den Hoorn.

In de tussenstand van de tweede periode heeft DIOS nu alleen de leiding in handen genomen met tien punten uit vijf wedstrijden. Volendam 2 volgt op één punt en Aalsmeer en Quintus 2 volgen op twee punten. Er staan in deze periode nog twee wedstrijden op het programma.

Komend weekend staat de belangrijke thuis wedstrijd in de eigen ballonhal tegen Aalsmeer 3 op het programma.

Bron: handbalstartpunt.nl