DIOS opent webshop voor leden

DIOSNieuws

DIOS opent webshop voor leden

Vanaf 24 november 2017 heeft DIOS een ledenshop in samenwerking met Deventrade. In deze shop kun je, met korting, sportartikelen bestellen en je sponsort DIOS handbal. Via de DIOS website kun je het aanbod zien en de bestelling plaatsen.

WAT IS DE LEDENSHOP?

De Ledenshop is een webshop speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van DIOS de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. De Ledenshop is een initiatief van Deventrade, DIOS en Puur Voetbal.

HOE WERKT DE LEDENSHOP?

Klik op de banner hieronder, je komt dan automatisch in de DIOS ledenshop! Webshop DIOS, bestel je clubkleding hier!

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de kledingstukken te bestellen die specifiek door DIOS geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items te bestellen, onder ‘Sportkleding’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor de DIOS. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die DIOS van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor de vereniging!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als DIOS en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.