Corona protocol

DIOS Nieuws

De zomervakantie zit erop. Misschien iets anders dan in eerste instantie de bedoeling was of wat men gewend is, maar hopelijk niet minder leuk. Alhoewel het niet doorgaan van het kamp er natuurlijk wel voor gezorgd heeft dat het een toch wel iets andere vakantie was voor velen van jullie. Blijft natuurlijk het allerbelangrijkste dat iedereen gezond is (gebleven).

Het einde van de zomervakantie betekent ook meteen het begin van het nieuwe handbalseizoen. De trainingen starten maandag 31 augustus en de eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 5/6 september.

Het is echt heel fijn dat er weer gespeeld kan gaan worden, maar het zal door de coronamaatregelen toch soms iets anders verlopen. Achter de schermen is hard gewerkt om een nieuw protocol te maken. Met dit nieuwe protocol zorgen we ervoor dat het voor iedereen die betrokken is bij de trainingen en wedstrijden, dit verantwoord en veilig kan blijven doen. Dit protocol gaat uit van de geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast.

Bekijk het Corona protocol hier.