Update nieuwe sporthal DIOS

Marcel KoppenNieuws

Door diverse omstandigheden, waaronder de bouwvergunning en de financiën, is de bouw van de hal helaas vertraagd. Zoals aangegeven in de Bijzondere Ledenvergadering op 14 december, wordt pas met de bouw van de nieuwe sporthal gestart als aan alle voorwaarden is voldaan. Op dit moment hebben we nog geen sluitende financiering. Het bestuur is in een vergevorderd gesprek met de gemeente Midden-Delfland om deze toch sluitend te krijgen en heeft hier vertrouwen in.

Wat voor gevolgen heeft dit voor de planning? Door de vertraging is de hal naar verwachting in de loop van 2025 speelklaar. Dit betekent dat er het volgende zaalseizoen wederom op externe locaties getraind en gespeeld wordt. We zijn nu al druk bezig om dit zo goed en efficiënt mogelijk te regelen voor ieder team.

We begrijpen dat dit voor iedereen een teleurstelling is. Wij hadden het ook graag anders gezien. Weet dat er achter de schermen heel hard gewerkt wordt en we er álles aan doen om een geschikte sportaccommodatie te realiseren. We hopen op jullie medewerking en begrip.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Halcommissie en Bestuur DIOS