Teamindeling 2022-2023

DIOSNieuws

Beste jeugdleden/ouders/trainers/coaches,

We hebben hard gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2022-2023. We hebben keuzes moeten maken om tot een evenwichtige samenstelling van de teams te komen, gebaseerd op leeftijdsindeling, fysieke en technische vaardigheden, bezetting van teams en sociale aspecten.

De A-categorie is een selectie-team, waarbij spelers tijdens het seizoen kunnen worden overgeplaatst tussen het eerste en tweede team. De trainers zullen de spelers hierover verder informeren.

Soms komt het voor dat we besluiten om bepaalde spelers in andere teams in te delen, en we weten dat dit kan leiden tot teleurstelling. Het is begrijpelijk dat kinderen teleurgesteld kunnen zijn over de niveau waarin ze zijn ingedeeld, verdrietig kunnen zijn als vrienden/vriendinnen in een ander team zitten of zich kunnen verzetten tegen de verandering. Deze emoties horen bij teamsporten. Gelukkig hebben we gemerkt dat kinderen zich vaak snel aanpassen aan de nieuwe situatie en dat het nieuwe team vaak net zo gezellig blijkt te zijn als het oude.

De trainingen starten op maandag 15 augustus. De tijden voor de trainingen kunt u hier terugvinden.

Trainers gezocht

Bij DIOS zijn we trots op onze vrijwilligers en we zijn blij dat voor bijna alle teams voor het komende seizoen trainers en coaches zijn aangetrokken. Helaas zijn we er nog niet helemaal. Er zijn nog trainers nodig voor enkele teams. Als je interesse hebt in het geven van training, neem dan contact met ons op. Als je twijfelt of het geven van training bij je past, is het ook mogelijk om mee te kijken met een van onze huidige trainers. Hierdoor kun je ontdekken of trainen geven iets voor je is.

Als je vragen hebt over de teamindeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via tw@diosdenhoorn.nl.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en een fantastisch sportief handbalseizoen!

Technische Werkgroep DIOS

Bart Dessens, Marcel Luijs
Coördinator A/B-jeugd

Monique Alsmegeest, Ruud Mous
Coördinator C/D/E/F-jeugd

DIOS Teamindeling 20212-2023