DIOS Schoolhandbaltoernooi 2018

DIOSNieuws

DIOS Schoolhandbaltoernooi 2018

Woensdagmiddag 14 november was het weer tijd voor het Hoornse schoolhandbaltoernooi, voor de groepen 5/6. Er hadden 10 teams ingeschreven, die gingen strijden om de prijzen.

Nadat ze 4 poule wedstrijden hadden gespeeld werd er nog een wedstrijd gespeeld om uit te maken wie er van de twee poules de beste waren. Om 17.00 waren alle wedstrijden gespeeld en werden de prijzen uitgereikt: de Toppers werden 3de , Team gilz Squad werd 2de en de allerbeste waren de Kippen zonder koppen , dus 1ste. Ook was er nog een sportiviteits prijs te verdienen. De scheidsrechters gaven de teams punten voor het sportieve spel en het team wat die dag het sportiefst gespeeld hebben was Maria 6b.

.

Op woensdag 21 november was de beurt voor de groepen 7/8 , daar hadden 11 teams voor ingeschreven. Ook daar werden eerst de poulewedstrijden gespeeld en daarna de wedstrijden voor de beste uit de 2 poules. Daar werden de Matties 3de, en Girlpower 2de, de Talentjes waren die dag de allerbeste dus 1ste. En de Bananas waren het sportiefste team die dag.

Graag willen we iedereen bedanken die deze middagen weer mogelijk hebben gemaakt. We hopen dat iedereen het weer naar zijn zin heeft gehad en tot volgend jaar.

De schoolhandbalwerkgroep