Ouderavond & Kledingruil

Marcel KoppenNieuws

Op maandag 9 september organiseren we om 19.30 uur een info-/ouderavond in de DIOS-kantine.

Tijdens deze avond geven we een update vanuit het Bestuur, de Jeugdcommissie, de Technische Werkgroep, en de Evenementenwerkgroep. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de DIOS-visie, verenigingsafspraken, vrijwilligerstaken, een veilig sportklimaat, opbouw en vaardigheden van trainingen, de status van de nieuwe hal, en meer.

Ook als je kind al enige tijd bij DIOS speelt, is je aanwezigheid belangrijk omdat we essentiële informatie delen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan graag af bij de coach of de Jeugdcommissie (jc@diosdenhoorn.nl). De aanwezigheid van één ouder/verzorger per jeugdspeler is voldoende.

Kledingruilbeurs

Voorafgaand aan de infoavond organiseren we om 19.00 uur een kledingruilbeurs. Dit seizoen starten we met een kledingruil voor de jeugd, in het kader van duurzaamheid. Hoe werkt het? Er zullen dozen in de kantine staan waarin je (gesorteerde) kleding kunt inleveren. Op 9 september wordt deze kleding uitgestald, en vanaf 19.00 uur kunnen ouders kleding uitzoeken en meenemen voor hun kind(eren).

Ouders die kleding hebben ingeleverd, kunnen deze gratis meenemen. Ouders die geen kleding hebben ingeleverd, vragen we om een vrijwillige donatie voor DIOS (bedrag naar eigen keuze). Het is ook mogelijk om op de avond zelf kleding in te leveren. Na de ouderavond zullen we in een speelweekend nog een keer de mogelijkheid bieden om kleding te ruilen.

We zien jullie graag op 9 september!

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie en Bestuur DIOS